Ingredients per a 4 persones: 12 làmines de canelons, 1 kg. de fulles d’espinacs, 50 gr. panses de Corint remullades, 50 gr. de pinyons torrats, 300 gr. carn trinxada de tocino, 4 alls picats a miques, 1 dl. d’oli d’oliva extra verge, 400 gr. de salsa beixamel, 150 gr. formatge manxego ratllat.
Preparació: Poseu una olla amb aigua a bullir amb un pols de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les làmines de pasta i deixeu-les coure. Un cop cuites, traieu-les delicadament i refredeu-les en aigua freda. Poseu-les al damunt d’un paper assecant per treure total’aigua. Poseu a bullir les fulles d’espinacs i escorreu-les. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli i fregiu els alls i la carn picada, barregeu amb els espinacs i ofegeu-los. A mitja cocció, tireu-hi els pinyons torrars i les panses de Corint remullades. Remeneu bé i saleu. Han de quedar secs, sense suc. Enrotlleu els canelons amb aquesta barreja i poseu-los en una plàtera de forn. Poseu la beixamel pel damunt i formatge mansego ratllat. Enforneu uns 20 minuts a temperatura moderada fins que es gratinin bé i quedin calents.
Els ingredients d’aquesta recepta els trobarà a La Placeta, la seva botiga de confiança.